Venus Legacy

Оформяне на контурите на тялото на зона по избор Venus Legacy

Информация за апарата:Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат, използващ 4D™ технология, който е сертифициран от американската FDA като нехирургичен метод за третиране на целулит и отпусната кожа, за контуриране на тялото, както и за лифтинг и стягане на лице и шия. 4D™ технологията е уникална комбинация между добре познатите и изпитани методи – мултиполярна радиочестота (RF) и пулсиращо магнитно поле (PEMF) и иновацията – VariPulse™ (VP), в допълнение с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feed back. Съчетанието на тези енергии в една платформа прави революционен пробив и налага нов стандарт в естетичната медицина. Безопасни процедури за всички типове кожа. Процедури, които не създават дискомфорт и при които не е необходим възстановителен период.

ОЧАКВАНИ РЕЗУЛТАТИ – ПРЕДИМСТВА НА ПРОЦЕДУРАТА

 • Намаляват се обиколките.

 • Стяга се кожата.

 • Намалява се целулита.

 • Редуциране на бръчките.

 • Превенция срещу натрупване, задържане на вода, загуба на еластичност в зоната, както и поява на целулит.

 • Наблюдавани резултати след процедурата се регистрират от 2 седмици до 3 месеца. Индивидуален е периодът, в зависимост от начина на живот при всеки, както и метаболитните процеси.

 • След всяка процедура зоната се усеща по стегната и тонизирана.

 • Процедурата не засяга процеси за цялостно отслабване на тялото. Въздейства локално върху мастните натрупвания.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

 • Телеангиектазия;

 • Розацея;

 • В зони с разширени вени, спукани капиляри;

 • Ракови заболявания;

 • Остри вирусни инфекциозни процеси в действие;

 • Бременни или кърмещи жени;

 • При наличие на медицински метални протези или пейсмейкър в тялото на пациента;

 • Алергии на кожата, изгаряния по нейната повърхност;

 • Отворени или незараснали пресни рани.

Как протича процедурата Venus Legacy?

Преди процедура областта се почиства от грим и се нанася дебел слой глицеринов гел. Глицеринът предпазва кожата от прякото действие на топлината, а също така помага на работния накрайник, да се движи плавно, без да се получават натъртвания и синини по кожата в третираната зона. Процедурата е много приятна. Усещането е като по време на успокояващ масаж с горещи камъни. Засмукването всъщност е доста релаксиращо, като лек лимфо-дренажен масаж. Не се усеща никаква болка или дискомфорт по време на процедурата с Venus Legacy. Всъщност даже можете да си поспите. Цялата процедура отнема около 30 минути /за зона цяло лице/.

Радиочестотен безоперативен лифтинг на лице, шия и деколте с Venus Legacy

Неоперативен радиочестотен лифтинг с Venus Legacy, който доставя 150W мултиполярна радиочестота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), и в същото време безопасна и щадяща кожата.

Venus Legacy е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа (лице, шия и тяло), който използва технологията 4D™, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращи магнитни полета (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – Real Time Thermal Feed back.

Съчетанието на този тип енергии прави процедурата уникална и налага нов стандарт в естетичната медицина.

Ефекти от терапията

 • намалява видимите бръчки;

 • стяга и изглажда кожата на лицето;

 • редуцира двойната брадичка;

 • стяга и тонизира кожата;

 • намалява торбичките под очите;

 • повдига зоната около очи, скули, вежди;

 • оформя скулите и контура на лицето, шията и деколтето.

Терапията с Venus Legacy™ оформя и скулптурира неоперативно контура на лицето и шията, стяга и витализира кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки. Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Зоната на околоочния контур е често проблемна и се повлява изключително добре с Venus Legacy. Резултатите се дължат на протокола за работа, който включва непрекъснатата работа на електромагнитните полета и по-ниска степен на загряване с радиочестота.

Уникалното при Venus Legacy™: 1. Електромагнитни импулси Стимулират по-доброто кръвоснабдяване на третираната зона и производството на нови кръвоносни съдове, благодарение на което клетките се обогатяват с кислород. Това води до разнасяне на торбички под очите и засилва регенерирането на кожата в третираната зона. Стимулират синтеза на колаген, благодарение на което се възстановява контура на лицето, кожата става по-млада и стегната. 2. Мултиполярна радио честота (RF) Доставя бързо, безболезнена и равномерна топлина в дълбоките слоеве на кожата и тъканите. Загряването стимулира синтеза на колаген и еластин, което възстановява контура и прави кожата гладка и еластична. Venus Legacy™ доставя 150W мултиполярна радио честота (най-високата мощност в сравнение с всички други апарати на пазара), която в същото време е безопасна и щадяща кожата. 3. VariPulse™ (VP) Технологията VariPulseTM, позволява регулирано импулсно всмукване за дълбоко и концентрирано проникване на енергията в тъканите, лимфен дренаж и стимулиране на кръвообращението. В зони като двойна брадичка, бузи и др. се намалява обема на мастните клетки, в следствие на което контура на лицето и скулите се оформят, видимо се редуцира двойната брадичка,кожата се стяга и тонизира. 4. Вграден термометър Апаратът има вграден в работната глава термометър с екран, който в реално време следи температурата на третираната зона, за постигане на оптимални клинични резултати. Това позволява равномерно и постоянно загряване на тъканите в дълбочина и същевременно не позволява превишаване на пределната температура. Необходим брой процедури: от 6 до 8 процедури веднъж седмично. м

ЦЕНИ VENUS LEGACY

ТЯЛО

ПроцедураЦена
Задни части (30 мин)120 лв
Корем (30 мин)120 лв.
Брич (30 мин)120 лв.
Паласки (30 мин) 120 лв.
Бедра (60 мин)210 лв.
Ръце (30 мин)120 лв.
Гръб (30 мин) 120 лв.
Прасци (30 мин)120 лв.

ЕКСПРЕСНИ ПРОГРАМИ

ПроцедураЦена
Задни части + брич (30 мин)120 лв
Корем + паласки (30 мин)120 лв.
Бедра + задни части + брич (80 мин)250 лв.

РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ  С VENUS LEGACY

ПроцедураЦена
Лице + шия (40 мин)160 лв
Лице (30 мин) 130 лв.
Шия и двойна брадичка (15 мин)60 лв.
Деколте (15 мин) 60 лв.
Очи (15 мин)60 лв.
Шия + деколте (30 мин) 100 лв.
Лице + шия + деколте (60 мин) 200 лв.
Scroll to Top